Internet, Televisie en Bellen!

Smart WiFi

t.w.v. € 400,-

WiFi gemaakt voor de wereld waarin je leeft

De Smart WiFi beacons omzeilen op een uiterst slimme manier andere WiFi-netwerken en andere apparaten die storing kunnen veroorzaken op uw WiFi netwerk, door constant te zoeken naar het beste WiFi kanaal voor uw netwerk. Uw apparatuur maakt naadloos gebruik van alle WiFi Beacons zonder dat dat u daar iets van merkt en zonder dat u continu voor een ander netwerk hoeft te kiezen.

 

Ontworpen voor topprestaties

De speciale antenne detecteert constant alle mogelijke storingsbronnen. Met zijn ingebouwde kunstmatige intelligentie (AI) leert uw netwerk om automatisch het beste kanaal en de band te selecteren voor een optimale prestatie van uw WiFi netwerk.

Download de Wi-Fi-app

Smart Wi-Fi is gemakkelijk door u zelf te installeren door gebruik te maken van de bijbehorende app. U houdt volledige controle over het smart Wi-Fi systeem. Is er een extra Wi-Fi punt nodig? Geen probleem, deze kunt u gemakkelijk zelf toevoegen.

Flexibele, uitbreidbare connectiviteit

Naast dat u kunt genieten van een super snel en stabiel WiFi netwerk kunt u ook op elk Wi-Fi punt via de 3 aanwezige poorten nog apparaten aansluiten. De WiFi punten hebben onderling een draadloze verbinding en werken dus eigenlijk als een draadloze brug. U kunt hiermee apparaten via een netwerkkabel aansluiten omdat deze bijvoorbeeld geen WiFi ondersteunen. Uiteraard kunt ook onze TV kastjes aansluiten, zodat u geen kabel hoeft te trekken om tv te kunnen kijken op bijvoorbeeld uw slaapkamer.

 

Anders dan anderen


Als u kiest voor smart WiFi van GreenetFiber dan kiest u voor een ECHT andere oplossing dan van andere providers. Waar andere providers vaak kiezen voor WiFi extenders en/of WiFi repeaters kiest u met smart WiFi voor een oplossing die echt werkt. Hieronder leggen we de verschillen uit:

Nadeel van Wi-Fi extenders en repeaters

Repeaters halveren de WiFi snelheid
Extenders forceren gebruikers om te verbinden met een andere WiFi punt bij lopen door het huis
Repeaters en extenders zijn een single-point-of-failure
Bij repeaters en extenders is het lastig om de meest optimale plaats te bepalen


Voordelen van smart Wi-Fi

Behoud van volle snelheid
Geeft de mogelijkheid om door te huis te lopen zonder de verbinding te verliezen
Zelf oplossend (indien er problemen zijn)
Makkelijker te bepalen waar welke Wi-Fi punt moet komen te staan.

 

 

telefonie

telefonie

telefonie

telefonie

telefonie

telefonie

telefonie